L’etapa final de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana coincidix amb l’entrada al partit a Mestalla

Des del Centre de Gestió de Trànsit es recomana l’ús del transport públic i previndre els desplaçaments.

El Centre de Gestió de Trànsit de l’Ajuntament de València ha establit un nou itinerari de trànsit per al proper diumenge 10 de febrer, a causa de l’última etapa de la 70a edició de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana i el partit que se celebra a Mestalla entre el València CF i la Reial Societat. Des del centre, es recomana l’ús del transport públic i previndre els desplaçaments.

Este diumenge 10 de febrer té lloc l’última etapa de la 70a Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana, que anirà des de Paterna a València. Els talls de trànsit començaran a les 14.20 hores per a albergar l’arribada a la ciutat dels ciclistes, que està prevista a partir de les 14.50 hores des de la incorporació de la CV-30 cap a a la rotonda de l’avinguda del Mestre Rodrigo. Després, transcorrerà per Camp de Túria, Pío Baroja, la marginal dreta de l’antic llit del riu Túria (des de la Petxina fins a Ciutadella), Pont de l’Exposició, Albereda, Pont de Montolivet, avinguda del Professor López Piñero, Alcalde Reig, Jacinto Benavente, plaça Amèrica, Navarro Reverter, Porta de la Mar, Colón, Xàtiva, Marqués de Sotelo i plaça de l’Ajuntament, on començarà el circuit urbà entre les 15.20 i 15.50 hores.

El circuit urbà consta de cinc voltes i arranca en la plaça de l’Ajuntament i transcorre per les Barques, Pintor Sorolla, Justícia, Porta de la Mar, Pont de l’Exposició, Albereda, Pont de Montolivet, Professor López Piñero, Alcalde Reig, Jacinto Benavente, plaça Amèrica, Navarro Reverter, Porta de la Mar, Colón, Xàtiva, Marqués de Sotelo i plaça de l’Ajuntament de nou.

Este esdeveniment coincidix amb l’entrada a Mestalla pel partit entre el València C.F i la Reial Societat, que començarà a les 16.15 hores. Des del Centre de Gestió de Trànsit de l’Ajuntament de València, es recomana l’ús del transport públic per a evitar complicacions en la circulació a causa dels talls de trànsit que s’efectuaran i, en cas d’agafar el cotxe, consultar els itineraris alternatius que es proposen en el plànol adjunt.CatalanSpanish