Vox farà el seu acte en un restaurant d’Alboraia després de rebutjar-los un col·legi de València

Vox celebrarà finalment el seu acte convocat per al pròxim 24 d'octubre en el Restaurant La Ferradura d'Alboraia, després que l'adreça de les Escoles de San José-Jesuïtes de València rebutjara cedir les seues instal·lacions per raons de seguretat i per "forta tensió política".

acte

Vox celebrarà finalment el seu acte convocat per al pròxim 24 d’octubre en el Restaurant La Ferradura d’Alboraia, després que l’adreça de les Escoles de San José-Jesuïtes de València rebutjara cedir les seues instal·lacions per raons de seguretat i per “forta tensió política”.

El partit informa en un comunicat que el nou local té un saló amb capacitat per a “més de mil persones” i que a l’acte de la setmana vinent assistirà el president nacional de Vox, Santiago Abascal, i el sotssecretari jurídic nacional, Pedro Fernández, mentre que hi haurà autobusos per a traslladar a persones des de la seua seu a València.

Vox insisteix a denunciar el “incompliment” per part dels responsables del col·legi de Jesuïtes de l’acord de lloguer aconseguit “verbalment” amb el partit i afirma que no hi havia contracte, però sí s’havia emès factura proforma, s’havia pagat la reserva i els havien remès el contracte.

Aquest partit lamenta que el col·legi haja decidit “canviar de criteri”, doncs fins ara havia cedit el seu saló d’actes a totes les formacions polítiques, i assegura que la “tensió política és la mateixa que quan es va negociar el lloguer” i que la seguretat “mai serà un problema”, doncs Vox s’encarrega de garantir-la.

En opinió de Vox, hi ha un “incompliment contractual per disens unilateral” del col·legi, per la qual cosa es reserven l’exercici de les accions legals que consideren convenients, i lamenta que el centre impedisca l’acte d’un partit que defensa “els mateixos valors que se suposa hauria de defensar aqueix centre educatiu”.

L’acte-conferencia “Espanya Visca” tindrà lloc finalment el 24 d’octubre a les 20 hores en el restaurant La Ferradura de la platja de la Patacona i pretén ser “un punt i seguit des de Vistalegre a València”, assegura el comunicat.

Publicitat