VOX denuncia l’adoctrinament en l’IES Violant de Casalduch de Benicàssim

Des de Vox exigim que es retire immediatament el quadre, en el que apareix la Comunitat Valenciana i Balears com a integrants dels països catalans, i que actue la inspecció educativa.

En Vox hem tingut coneixement que en alguna de les aules de l’institut Violant de Casalduch de Benicàssim, hi ha un quadre, en el qual es representa la divisió comarcal dels inexistents països catalans, en el qual apareix la Comunitat Valenciana i Balears com a integrants d’aqueixa quimera pancatalanista.
Des de Vox exigim que es retire immediatament aquest quadre, i que actue la inspecció educativa. Pel que coneixem, açò no és recent, el quadre porta allí bastant temps davant la inacció de l’adreça del centre i dels representants polítics en la localitat de Benicàssim, no sabem si perquè no els sembla malament, la qual cosa seria una gran ofensa a la identitat de la nostra regió, o per desconeixement, la qual cosa demostraria la seua falta de capacitat per a vigilar i conéixer que ocorre en el seu municipi.
Açò és una prova més de l’adoctrinament que existeix en els nostres centres educatius, el qual, tots els partits polítics amb representació a Benicàssim i a la Comunitat Valenciana consenten. Instem a la Conselleria d’educació al fet que prenga les mesures oportunes perquè siga retirat, i pose els mitjans perquè acabe aquesta manipulació dels nostres joves en els seus centres escolars.
Des de Vox seguirem denunciant la connivència de PSPV i Compromís amb els quals pretenen diluir la nostra regió valenciana en una aberració històrica i política com són els països catalans, i la falta de fermesa i decisió del Partit Popular i Ciutadans per a evitar l’adoctrinament dels nostres fills.

CatalanSpanish