Vox denuncia davant la Fiscalia a Ribó per un presumpte delicte d’odi i calúmnies

La formació ha denunciat que el primer edil l'ha acusat "de fomentar i ser responsable d'algunes de les agressions contra les dones".

Vox ha presentat este dimarts davant la Fiscalia una denúncia contra l’alcalde de València, Joan Ribó (Compromís), per un presumpte delicte d’odi i calúmnies. La formació ha denunciat que el primer edil l’ha acusat “de fomentar i ser responsable d’algunes de les agressions contra les dones”, segons ha informat en un comunicat.

El president provincial de Vox València i portaveu adjunt d’este partit en Les Corts Valencianes, José María Llanos; el sotssecretari jurídic de la formació i portaveu en l’Ajuntament de València, José Gosálbez, i la diputada autonòmica de Vox i membre de la comissió sobre Igualtat, Ángeles Criado, han presentat esta denúncia en el jutjat de guàrdia de la ciutat.

Així, han assegurat que esta decisió s’ha adoptat “davant les greus acusacions abocades per l’alcalde de València acusant Vox de fomentar les agressions contra les dones” i de “ser responsable de molts dels comportaments que es generen”.

" "
CatalanSpanish