sábado, 20 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Vox ompli de cotxes i banderes el centre de València

Simpatitzants i militants de Vox han recorregut els carrers del centre de València en els seus cotxes per a expressar el seu "cansament" amb el Govern "mentider, inútil i il·legítim" que "ha actuat amb plena negligència criminal causant milers de morts i la ruïna nacional".

Així s’ha expressat el diputat en el Congrés de Vox Ignacio Gil Lázaro en declaracions al final de la marxa. El parlamentari ha considerat que hi ha hagut una resposta “massiva” a esta convocatòria, i ha considerat que “estes són les enquestes que valen, és l’expressió real del cansament i al mateix temps de l’esperança de la gent”.

La protesta ha transcorregut “amb normalitat”, que no tenen constància que s’haja hagut de tramitar cap proposta de sanció per vulnerar les mesures de l’estat d’alarma. Sí que hi ha hagut algun cas de motoristes que han intentat sumar-se a la manifestació, en la qual no estaven permesos este tipus de vehicles, però quan els agents els han indicat que havien de marxar han seguit les seues instruccions.

Durant la manifestació, el dirigent ha afirmat que el Govern “coneixia la que es venia damunt i les recomanacions de tots els organismes internacionals perquè el 8M no hi haguera concentracions massives”. “Van desoir perquè els interessava a les seues conveniències partidistes, multiplicant per tant els nivells de contagi i causant perquè milers de víctimes”, ha afirmat.

Així mateix, ha enlletgit al Govern “el fet d’haver manat als nostres sanitaris, forces i cossos de seguretat, als nostres militars, als treballadors dels serveis declarats essencials a haver de lluitar contra el virus sense la més mínima protecció”.

També ha criticat que el Govern “va abandonar a la seua sort a milers d’ancians, condemnant-los a morir en residències i que ha abandonat a la seua sort a milions de treballadors condemnant-los a l’atur”. Per a Gil Lázaro, a l’executiu “solament el preocupa i li ocupen els seus interessos concrets de permanència en el poder” com, al seu judici, s’acredita en l'”indecent, immoral i vergonyós” pacte “amb els terroristes de Bildu” que ha qualificat de “traïció a Espanya, a la democràcia i a la llibertat”.

Per això, ha assegurat que han eixit a manifestar-se “per la democràcia, per la llibertat i per Espanya enfront d’este Govern mentider, inútil, mesquí i sectari”. “Les dones i els homes de Vox romandrem ferms dient la veritat plantant-los cara”, ha asseverat.

Últimas noticias

Contenido relacionado