VOX no donarà suport a la moció socialista de l’Ajuntament de Vila-real d’adhesió al Dia de l’Orgull LGTBI

VOX considera als moviments LGTBI un negoci que fracciona i discrimina els ciutadans per la seua condició sexual.

Que els col·lectius LGTBI no parlen en nom de tots els homosexuals sinó d’aquells que han fet un negoci de diners i de poder per a parlar en nom d’ells és una cosa que sempre han denunciat els líders més destacats de VOX.

Irene Herrero, regidor i portaveu de VOX a l’Ajuntament de Vila-real, mostra la seua sorpresa: “És curiós que es presenten iniciatives d’este tipus tenint en compte l’odi històric de l’esquerra cap als homosexuals.”

VOX sempre ha defensat que la gent és lliure d’estimar a qui vulga, allunyant-se d’ideologies que cataloguen a les persones segons la seua condició sexual, i des del partit de Santiago Abascal sempre han afirmat que ha de ser molt dur per als homosexuals que l’esquerra continue retent homenatge als seus perseguidors i assassins.

Irene Herrero afirma.”No poden comptar amb VOX per a fraccionar a la ciutadania classificant a les persones per la seua condició sexual quan la nostra Constitució defensa que ningú pot ser discriminat per aqueix motiu”.

La regidora afig que “no donarem suport a iniciatives que defensen a col·lectius que negocien amb la condició sexual dels nostres veïns”.

CatalanSpanish