VOX vota en contra del Dret Civil Valencià

José María Llanos ha defensat "Que hi haja lleis iguals per a ciutadans iguals, sense desigualtats ni privilegis, per això votem que no al Dret Civil Valencià".

José María Llanos, President i Portaveu Adjunt del Grup Parlamentari VOX en les Corts Valencianes ha defensat “Que hi haja lleis iguals per a ciutadans iguals, sense desigualtats ni privilegis, per això votem que no al Dret Civil Valencià”.

Plans ha explicat en comissió els motius pels quals es vota en contra del dret civil valencià: “En VOX pensem que tots els espanyols són iguals davant la llei i en segon lloc, estem a favor de la devolució de competències a l’estat, començant per educació, justícia, sanitat i interior. Volem lleis iguals per a ciutadans iguals.

L’esquerra el que vol és l’autodeterminació i fomentar la desigualtat. El dret comú ha de ser igual per a tots els ciutadans. I per a frenar l’autodeterminació és necessari defensar-ho”.

Programa de desenvolupament per a la Vega Baixa

David García, diputat per Alacant del Grup Parlamentari VOX en les Corts Valencianes ha presentat una Proposició No de Llei “per a instar al Consell que les seues mesures vagen més enllà de les plantejades i entre tots busquem solucions. Com a alacantins, la Vega Baixa ens importa molt, però no ara, sempre, per això presentem aquesta PNL”.

El diputat alacantí ha remarcat que “Del que es tracta, i és el que demanem des de VOX, és que d’una vegada per sempre, vostés es prenguen molt de debò losucedido a la Vega Baixa. Per això, sol·licitem un programa de desenvolupament i recuperació de la Vega Baixa”.

David García ha recordat el seu passat i relació amb el camp: “Jo he sigut peó agrícola durant 3 anys, i sé el que és el dolor que et produeix que la calamarsa s’emporte la teua collita. Haver d’invertir moltes hores i molts sous per a intentar salvar el màxim possible. Al final malvens el producte perquè entre en el mercat i no perdre als teus clients i reses perquè l’assegurança t’ajude al màxim. És molt dur. Vostés no li ho imaginen”.
“Per això cal desenvolupar un pla complet. És un error injectar diners per injectar”.

D’altra banda, David García ha criticat hui en la comissió de Coordinació, Organització i Règim de les Institucions “que aquesta conselleria ha creat un braç clientelista més. No ho dic jo, ho diuen fins als seus mitjans afins. Dos socis nous que han requerit dues butaques noves i que ens ha portat a un augment de la despesa entre alts càrrecs i assessors, de 5 milions d’euros”.

El diputat ha destacat també la falta de transparència: “Per exemple a l’hora d’estudiar els pressupostos d’esta conselleria he vist que la Universitat d’Alacant només té en el seu web les ajudes de 2015 i 2016”.

" "
CatalanSpanish