WhatsApp no funciona i està caigut en aquests moments: segona caiguda en 24 hores

WhatsApp s’ha convertit en els últims anys en una eina de comunicació bàsica a nivell mundial, guanyant centenars de milions d’usuaris cada any. A Espanya, l’aplicació propietat de Facebook compta amb milions d’usuaris que la utilitzen diàriament per a comunicar-se amb els seus amics o familiars, sent un dels pilars de la comunicació en el nostre país. Quan WhatsApp no funciona, està caigut o dóna problemes, condeix el pànic en tot el país.

En aquests moments, molts usuaris estan reportant que WhatsApp es troba caigut en pràcticament tota Europa, tal com veiem en el mapa de la web DownDetector. Pràcticament és tot el centre d’Europa on s’estan reportant la gran majoria de problemes, així com a escala nacional a Espanya. WhatsApp no ha comunicat encara en Twitter ni en cap xarxa social quin ha pogut ser l’origen de la fallada, però estem segurs que estan investigant-ho per a solucionar-ho al més prompte possible per a restablir el servei i poder fer que aquest torne a la normalitat. La versió espanyola de DownDetector, DetectordeFallos, també mostra un augment desorbitat d’usuaris reportant problemes en l’última mitja hora. I no, no és cap mentida.

WhatsApp sense suport

Els problemes que està tenint últimament WhatsApp tenen a veure amb constants caigudes de servei, sent aquesta la tercera a la qual hem assistit en les últimes dues setmanes. En WABetaInfo van informar ahir que WhatsApp s’està preparant per a patir un canvi quasi revolucionari que podríem veure en les pròximes setmanes. És probable que aquestes caigudes estiguen relacionades amb aquests canvis, i qui sap si podríem estar davant una reconversió que faça de WhatsApp en un servei de missatgeria basat en el núvol, amb clients natius en PC i tauletes, funcionant d’una manera similar a Telegram.

CatalanSpanish