14:12 - miércoles, 6 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

‘Woody & Woody’ ha guanyat el premi al millor curtmetratge del ‘FesOhCurt’ de Nules

‘Woody & Woody’ ha rebut el premi al millor curtmetratge del II Festival de Curtmetratges de Nules ‘FesOhCurt’, que ha recollit Pilar de la Encarnación i està dotat amb 800 euros.

Els premis per categories han sigut, per al curtmetratge rodat a Nules, ‘Gamusino’ (500 euros), al curtmetratge de les comarques de Castelló ‘Melódrama’ (300 euros); al curtmetratge rodat per menors de 18 anys ‘Solcant els cels’ (200 euros); al r curtmetratge en altres llengües ‘Sputnik’ (500 euros), que també ha aconseguit el premi al millor curtmetratge vot del públic amb 100 euros.

 

La segona edició del Festival de Curtmetratges de Nules FesOh!Curt s’ha celebrat els dies 29 i 30 de setembre i 1 d’octubre al Teatre Alcázar, aquesta edició s’ha presentat amb destacades novetats, entre les quals l’ampliació de la programació, que ha passat d’una a dues jornades, i la incorporació d’una categoria més als premis, al millor curtmetratge en altres llengües. El festival s’ha tancat amb una alta participació tant de participants, amb un total de 21 curtmetratges finalistes, com d’assistents en cadascuna de les jornades.

Últimas noticias

Contenido relacionado