Arriba el World Paella Day

Si eres amant de la paella i gaudeixes cuinant-la, no dubtes a participar.

Turisme Comunitat Valenciana vol fer-los partícips d’esta celebració, convidant-los a participar en les activitats i xicotetes campanyes que servisquen per a retre homenatge a este gran plat universal, que uneix a les persones ajuste a la taula i que és símbol de l’hospitalitat, la cultura gastronòmica i estil de vida mediterrani de la Comunitat Valenciana.

Preparar els ingredients i els fogons a casa, ja que a causa de l’actual crisi sanitària, enguany cobrarà especial rellevància la comunicació en format online, compartint vídeos, receptes, experiències, històries, fotografies, etc. a través de canals i xarxes socials amb l’etiqueta #WORLDPAELLADAY2020, així com qualsevol altra acció pròpia que desitgen proposar per a valorar la paella, la gastronomia i el sector de la restauració de la Comunitat Valenciana.

Des de la regidoria de Turisme i Comerç de la Vila Joiosa ens hem apuntat a la iniciativa de Turisme Comunitat Valenciana i l’exquisit mediterrani per a participar en el World Paella Day 2020, que se celebrarà este pròxim 20 de setembre i animem al sector hostaler a inscriure’s en esta activitat que no busca una altra cosa que retre homenatge a la nostra gastronomia.

Per això, convidem als restaurants del municipi o qualsevol altra persona que estiga interessada en què ens envie des de hui o demà fins al dia 15 de setembre vídeos cuinant receptes de paella per a publicar-les a partir del dia 16 fins al 20 de setembre en les xarxes socials de turisme.

Si esteu interessats a participar heu d’inscriure-us en:
[email protected] [email protected] o per Whatsapp al número: 609773978

CatalanSpanish