El Mercat de Xàbia ofereix aquest dissabte una festa per a promocionar el producte fresc

Entre les activitats programades, un particular contacontes (a les 11 hores al carrer Sor Maria Gallart) que acostarà els beneficis de comprar i menjar els productes de proximitat

El Mercat de Xàbia celebra aquest dissabte una jornada festiva i plena d’activitats per a majors i xicotets amb la finalitat de promocionar el producte fresc i atraure clients a aquest històric espai comercial.

Entre les activitats programades, un particular contacontes (a les 11 hores al carrer Sor Maria Gallart) que acostarà els beneficis de comprar i menjar els productes de proximitat. També dirigit al públic més jove, a les 12 hores s’ha preparat una classe de cuina per a xiquets i xiquetes que vulguen aprendre a preparar una apetitosa ensalada amb producte fresc del Mercat.

També a aquesta hora la música prendrà el carrer veí del mercat amb una quedada per a ballar lindy Hop organitzada per Spirit La Marina Lindy Hop.

A més, dins del recinte hi haurà diverses activitats a càrrec d’una nova associació de joves: Xàbia en Moviment. El col·lectiu es presenta en societat donant suport al comerç local i la causa feminista. És per això que instal·laran en el Mercat una exposició sobre dones i posaran a la venda unes samarretes commemoratives que han dissenyat pel Dia de la Dona.

Publicitat