24.6 C
Valencia

Xàbia obri este divendres el termini per a sol·licitar les ajudes directes a autònoms i mutualistes

Les sol·licituds poden presentar-se de manera telemàtica (es necessita signatura electrònica avançada) a partir del 7 d'agost a les 9 hores i durant 10 dies hàbils a través de la web www.ajxabia.com

- Publicitat -AVL

Els autònoms i mutualistes de Xàbia poden sol·licitar des de demà divendres 7 d’agost les ajudes econòmiques de 1.500 euros que ofereix l’Ajuntament del municipi als afectats per les restriccions de l’Estat d’Alarma decretat per la crisi sanitària de la Covid19.


Segons ha explicat l’alcalde, José Chulvi, Xàbia ha dotat inicialment esta partida d’ajudes directes amb 1’5 milions d’euros amb càrrec als fons propis de l’Ajuntament i també ha previst un altre milió i mig per a ampliar-la en cas de necessitat. Es tracta doncs d’una de les quantitats més elevades que s’han pressupostat per a ajudes directes per la Covid19 a la província d’Alacant.


Les sol·licituds poden presentar-se de manera telemàtica (es necessita signatura electrònica avançada) a partir del 7 d’agost a les 9 hores i durant 10 dies hàbils a través de la web www.ajxabia.com

Podran ser beneficiaris d’estes ajudes incloses dins del Pla Integral per a la Reactivació econòmica i social del municipi (Recuperem Xàbia), els treballadors autònoms (inclosos els socis de societats mercantils, de comunitats de béns i de societats civils) que duguen a terme activitats empresarials i estiguen d’alta en el Règim Especial de Treballadors Autònoms o Mutualitat, almenys, el període comprés entre el 31 de desembre de 2019 i el 14 de març de 2020, i hagen suspés l’activitat o l’obertura al públic de locals i establiments a conseqüència de les mesures adoptades pel Reial decret 463/2020, de 14 març. I que esta activitat no s’haja vist compensada per increment de la facturació en el volum de negoci online o telefònic de la persona sol·licitant.

El Pla de Reactivació econòmica i social aprovat per unanimitat per l’Ajuntament de Xàbia amb l’objectiu d’ajudar els veïns de Xàbia a superar la conjuntura originada per la crisi sanitària de la Covid19 inclou a més d’ajudes directes altres mesures de foment econòmic com un programa de manteniment de l’ocupació després de l’estiu per a empreses i autònoms, mesures tributàries com la suspensió temporal del pagament de taxes o bonificacions i la supressió de la taxa per l’ocupació de la via pública i possibilitat d’ampliar els terrasses hostaleres.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,795FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Castelló, Alcalà de Xivert i Castellnovo tindran escoles noves

Benicàssim i Traiguera també rebran fons de la Conselleria d'Educació a través del pla 'Edificant' per les reformes del CEIP Palmerar i del CEIP Verge Font de la Salut, respectivament.

Quatre detinguts per un robatori amb violència i intimidació a un menor d’edat a Alfafar

Van atemorir al menor d'edat a punta d'arma blanca, robant-li així una cadena d'or que este portava.

CSIF demana informació sobre les EPIs després dels contagis entre sanitaris de Vinaròs

El sindicat es refereix a la coincidència entre els positius i les queixes del personal per una remesa de bates d'ínfima qualitat.

Vila-real celebra la festivitat del patró de la Policia Local amb una eucaristia en suspendre l’acte oficial

El ple aprova les distincions als agents que compleixen 25 anys de servei, que s'entregaran en un acte protocol·lari complint amb les mesures anti COVID-19.

Alcoi fa una actuació d’emergència per solucionar els problemes del polígon Santiago Payá

Les precipitacions violentes i intenses, acompanyades de vent de la borrasca 'Gloria' van provocar despreniments del vessant que van afectar el cunetó.
- Advertisement -

: Valencià