L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre organitza un taller per fomentar el bon ús de les xarxes socials en joves

Les xerrades i activitats estan dirigides a pares, mares i fills i comptaran amb psicòlegs, policies i especialistes en addiccions.

Els agents li van intervindre una vara metàl·lica de 50 centímetres
PublicitatAVL

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre, a través del EEIIA- Equips Específics d’Intervenció amb Infància i Adolescència (antic SEAFI), ha organitzat el “Taller per a pares i mares: Com fomentar el bon ús de les xarxes socials en els nostres fills”. Les xarxes socials en els nostres fills “, que constarà de diverses xerrades i un videofòrum.

Les activitats són gratuïtes i estan enfocades tant per a adults com per a joves i nens. Començaran el 7 de novembre amb la xerrada “Xarxes Socials. Bon ús i abús “a càrrec de Paco García, psicòleg de l’EEIIA; el 14 de novembre tindrà lloc el videofòrum “El perill de les xarxes socials” que comptarà amb la projecció d’una pel·lícula sobre la temàtica i posterior debat; el dimecres 21 de novembre, Manuel Tàrrega, membre de la Policia Local, parlarà sobre “El meu primer mòbil: recomanacions i riscos” i el dimecres 28 de novembre es tancarà amb “Xarxes socials i addiccions”, a càrrec d’Albert Rodríguez, educador social de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives de Benicarló. Per assistir-hi cal inscriure’s, trucant per telèfon al EEIIA (964 157151) o a l’Ajuntament d’Alcalà (964 410301) o oficines municipals d’Alcossebre (964 1.573.776).

PublicitatRovira  

La regidora de Benestar Social, Desa Pitarch, ha destacat que “és molt preocupant com cada vegada són més els nens, ja edats més primerenques, que utilitzen les xarxes socials sense cap control i sense saber a quins perills s’enfronten pel que és necessari informar-los i conscienciar-los però també implicar els pares”.

En aquesta ocasió, el taller s’impartirà al CEIP La Mola però, per part de l’Ajuntament es pensa donar-li continuïtat, impartint també, durant els propers mesos, al CEIP Lo Campanar i l’IES Serra d’Irta.