domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Les xarxes s’encenen sobre este tuit del portaveu del PP sobre Rita Barberá

El portaveu del PP en el Congrés dels Diputats, Rafael Hernando, va celebrar la decisió del Tribunal Suprem d’arxivar la causa contra Rita Barberá, pel suposat blanqueig de diners en el grup del PP de l’Ajuntament de València, dins del cas Taula, i va reclamar la dimissió de Mónica Oltra i les seues “corifeus de Compromís”.

“Després de la decisió de la fiscalia del Suprem arxivant la causa contra Rita, solament cap a la dimissió d’Oltra i els seus corifeus de Compromís”, va escriure Hernando.
La coalició Compromís no va tardar a respondre intentant deixar en evidència al portaveu popular, en subratllar que la mort de l’encausat suposa l’extinció de qualsevol responsabilitat criminal, no sense recordar la professió d’Hernando: advocat.

Mónica Oltra, una de les al·ludides, va aprofitar per a etzibar-li a Hernando que la Fiscalia va arxivar, la denúncia del PP pel finançament de Compromís en les eleccions de 2015. “A vostés sí que els arxiven les causes que són fum”.
Per la seua banda, el portaveu de Compromís en les Corts, Fran Ferri, va parafrasejar el tuit “ridícul i a destemps” d’Hernando per a reclamar que el PP retornara “tots els diners robats als valencians”.

Altres usuaris de la xarxa social també van fer el seu particular ‘nyas, coca!’ al dirigent popular. “Quan mor el delinqüent, el procés s’arxiva. Imbècil!”, li van etzibar. “Arxiven la causa de Rita perquè ha mort i… Rafael Hernando ho dóna com una prova de la seua innocència i demana dimissions. VISCA L’ESTUPIDESA”, va pontificar un altre.

Va haver-hi qui fins i tot va aprofitar la mort de Miguel Blesa aquest dimecres per a fer humor negre amb el raonament d’Hernando: “Després de la mort de Miguel Blesa, Rafael Hernando ens dirà que s’arxivarà la seua causa i que anem demanant perdó”.

Últimas noticias

Contenido relacionado