Detingut un home per abusar d’una dona a Xàtiva

La víctima es va sotmetre a suposats ritus de “màgia negra o vudú” des de febrer

seguretat social

Agents de la Policia Nacional han detingut en Xàtiva a un home de 44 anys, com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual a una dona mitjançant intimidació i engany de ritus de “bruixeria”. L’ara detingut hauria abusat d’ella des de febrer.

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement d’un possible abús sexual cap a una dona per un home el qual usava l’engany per a aprofitar-se d’ella.

Els policies van esbrinar que l’home li va fer creure a la seua víctima que tenia visions sobre el seu futur i que havia visionat com tindria problemes de salut, en la qual perdria una cama i també el treball, ja que veia el seu negoci tancat en el futur, per la qual cosa la dona va accedir a sotmetre’s a rituals previ pagament de 170 euros.

Els rituals que al principi semblaven inofensius, com recollir aigua de mar, finalment es van anar tornant en tocaments, fins i tot arribant a ejacular sobre la víctima i havent-ho d’apartar, ja que li va intentar obrir les cames estant damunt d’ella, per la qual cosa no va voler seguir amb els rituals i va denunciar els fets.

Els policies després de les comprovacions pertinents ho van detindre com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual. Els policies continuen les investigacions per a determinar si pogueren existir altres víctimes.

El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Publicitat