Detinguts tres homes implicats en 7 robatoris en domicilis de Xeraco

En el marc de l'operació “OCIVI” l'Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Tavernes de la Valldigna ha detingut a tres persones per la seua presumpta implicació en delictes de robatori amb força i encobriment

En el marc d’operació “OCIVI” la Guàrdia Civil de València ha aconseguit detindre a tres homes per la seua presumpta implicació en 7 robatoris amb força ocorreguts en apartaments de Xeraco.

Aquest operatiu desenvolupat per l’Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Tavernes de la Valldigna, s’inicie el passat 18 d’octubre davant la comissió de delictes de robatoris amb força.

Fruit de diverses investigacions s’aconseguisc esclarir aquests robatoris amb força ocorreguts amb el mateix modus operandi.

Fase d’explotació
La fase d’explotació d’aquest operatiu culmine amb la detenció de tres homes d’edats compreses entre els 22 i 38 anys, i de nacionalitat espanyola.

A aquestes persones se’ls atribueixen els delictes de robatori amb força i recaptació del material sostret.

Aquestes persones accedien als apartaments forçant les reixes i finestres, una vegada a l’interior, sostreien tots els efectes possibles que pogueren tindre eixida en el mercat Els agents van realitzar diversos registres en domicilis i inspeccions en establiments de venda d’objectes de segona mà i van poder recuperar televisors, telèfons mòbils, microones, quadres, pitxers, torradores, videoconsoles, jocs de videoconsoles, etc.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat d’Instrucció núm. 3 de Gandia.

Publicitat