12.5 C
Valencia

Huguet: “els edils del PSPV-PSOE estàvem preocupats en veure que passaven els dies i que en el PP no es decidien a fer el pas”.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha manifestat que els alcaldes socialistes de la província de Castelló celebrem la tardana decisió del president provincial del Partit Popular d’instar als seus alcaldes a signar el manifest a favor dels bous al carrer i en contra del segon facultatiu.

Huguet, representant provincial en la comissió consultiva de festejos taurins de la Comunitat Valenciana, ha assenyalat sobre aquest tema que “fins que el PP ha fet l’anunci en el dia de hui, els alcaldes del PSPV-PSOE estàvem molt preocupats perquè fins hui únicament dos edils del PP en aquesta província s’havien atrevit a fer el pas”.
I és que el Partit Popular, sosté Huguet, “sempre arriba tard i malament a tots els costats”. En aquest sentit recorda que el passat dia 22 de gener, “jo mateix, juntament amb altres alcaldes de la província, vaig acudir a la Delegació del Consell a Castelló per registrar un escrit en el qual se sol·licitava als síndics dels cinc partits amb representació en Les Corts l’abolició del canvi legislatiu que imposa l’existència d’un segon facultatiu”.

L’esmentat escrit es va presentar després que el passat 18 de gener els alcaldes socialistes de la província ens reunírem a Onda i acordàrem sol·licitar l’abolició del segon metge. “Vull insistir en el terme ‘abolició’, perquè nosaltres no defensem cap moratòria, defensem la derogació”.

Ximo Huguet celebra el canvi de postura del Partit Popular i espera que els municipis del PP es decanten per fer-li cas al seu president provincial i no a la portaveu adjunta del Grup Popular en Les Corts, María José Català, perquè “hem de recordar que tot aquest embolic de l’obligatorietat del segon facultatiu part d’una proposta de resolució presentada per la mateixa Català el 23 d’octubre de 2017”.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,566FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià