Ximo Puig anunciarà mesures restrictives a la localitat de Nules

L'alcalde de Nules, David Garcia, s'ha avançat a la declaració institucional per a donar a conéixer que s'aplicaran estes mesures durant 14 dies.

El President de la Generalitat Ximo Puig i la Consellera de Sanitat Ana Barceló compareixeran esta nit a les 20h per a anunciar noves mesures de competència autonòmica al territori valencià i a localitats concretes on han creixcut notablement els casos de covid-19.

L’alcalde de Nules, David Garcia, no ha esperat al comunicat oficial de presidència per a fer saber que a banda de les mesures ja preses a la localitat, des de la Conselleria s’aplicaran mesures restrictives per tal de frenar l’expansió del coronavirus al municipi.

Estes mesures se faràn públiques demà al DOGV i s’aplicaràn des del dissabte a la mitjanit durant dos setmanes. Estes mesures estaran vinculades a la reducció d’aforaments en hostaleria, velatoris, esdeveniments socials, bodes, llocs de culte, etc. En funció dels resultats passats 14 dies, se decidirà des de Conselleria si modificar les mesures o mantenir-les.

CatalanSpanish