Ximo Puig assisteix a la inauguració del XIII Congrés de STEPV-Intersindical

El president ha destacat la importància de comptar amb sindicats forts per a l'avanç social de la Comunitat

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assistit a la inauguració del XIII Congrés de STEPV– Intersindical Valenciana en Alcossebre, on ha destacat el paper del sindicat i ha subratllat que des del primer moment s’ha donat una confluència d’actors socials que ha ajudat al procés de canvi de la Comunitat durant els últims quatre anys.

A l’acte també ha assistit el conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà i el president de les Corts, Enric Morera.

Rovira  

“La Generalitat sap que tindre uns sindicats de classe valencianistes fortes i potents és fonamental per a l’avanç de la societat valenciana”, ha assegurat el cap del Consell, qui ha recordat que el projecte de transformació de la Comunitat no està únicament vinculat a l’acció de govern.

En aquest sentit, el president s’ha referit a la necessitat de conjuminar forces de cara a aconseguir un nou sistema de finançament per a la Comunitat. “Sabem que serà molt complicat, però tenim una oportunitat que no podem perdre per a aconseguir aqueix finançament que ajudaria a consolidar els grans reptes que tenim al davant”, ha expressat Puig.

Finalment, el cap del Consell ha destacat la presència que té Intersindical en la societat, especialment en el sector educatiu, on és el sindicat majoritari. “Crec que l’itinerari és la responsabilitat, la humilitat, i la capacitat de mirar al futur i de millorar la connexió amb la gent, no solament amb treballadors i treballadores, sinó amb el conjunt de la ciutadania”.

PublicitatJuega Limpio Orihuela