Ximo Puig destaca el paper que representen en l’economia valenciana les empreses innovadores amb arrelament en el territori

El president ha defensat el "caire humà" i el compliment dels objectius de desenvolupament sostenible en les indústries amb responsabilitat social.

PublicitatAVL

Pedreguer. El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat el paper que representen en l’economia valenciana les empreses innovadores i capaces d'”actualitzar-se permanentment” que es troben “arrelades en el territori”.

El responsable del Consell, que ha realitzat una visita a la planta de producció de l’empresa familiar Rolser, situada a Pedreguer, ha defensat el “caire humà” d’esta mena de companyies, que fan possible, “a través del disseny i la innovació”, un bon posicionament en els mercats. El president ha estat acompanyat en la visita del conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler.

PublicitatRovira  

Així mateix, ha fet referència al compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’ONU (ODS) en indústries socialment responsables com esta signatura fabricadora de carros de compra, escales i centres de planxat, que consumeix energia elèctrica 100% renovable, utilitza biocombustible en els seus processos de producció i compta amb mesures pioneres en matèria d’igualtat i conciliació de la vida laboral i familiar.