Ximo Puig (PSPV): “Estes eleccions van de mirar cap avant o cap arrere”

"Esta ha estat una terra que ha sigut oblidada y que ara te una nova oportunitat de consolidar el canvi. Vos demane mobilització perquè ens juguem la consolidació d'un gran projecte progressiu i democràtic".

La històrica plaça de Patraix ha sigut l’escenari on Ximo Puig ha congregat els socialistes valencians per tal de donar el tret d’eixida a la campanya nacional i autonòmica, amb el suport de les enquestes del CIS que donen una victòria tant a la Generalitat com a Moncloa, Ximo Puig s’ha mostrat molt entusiasmat, a l’igual que el ministre José Luis Ábalos o la candidata a l’alcaldia Sandra Gómez.

Ximo Puig no ha deixat passar la presència de l’extrema dreta en les eleccions: “Estes eleccions van de mirar cap avant o cap endarrere. Mirar cap avant significa un camí cap al progrés i la decència. Si mirem cap endarrere tornarem a allò d’on eixim fugint”. El candidat a la Generalitat també ha assenyalat l’apassionant d’estes eleccions i la necessitat de reclamar un finançament just: “Esta ha estat una terra que ha sigut oblidada y que ara te una nova oportunitat de consolidar el canvi. Vos demane mobilització perquè ens juguem la consolidació d’un gran projecte progressiu i democràtic”.

Publicitat