Ximo Puig: “ens comprometem a defensar la llibertat, la igualtat, la fraternitat i la justícia social”

Puig “després d'un mes hui s'ha consolidat una posició fonamental, el PSOE després de 30 anys és la força política més important de la Comunitat Valenciana. Assumim aquest fet des de la humilitat, sabem que tenim molta responsabilitat. Moltes persones d'aquesta terra estan pendents del que fem nosaltres per a millorar la vida de les persones”

Publicitat

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha volgut “donar les gràcies a tots aquells que hui han estat en les meses electorals, als apoderats i interventors”.

Puig ha continuat explicant que “després d’un mes hui s’ha consolidat una posició fonamental, el PSOE després de 30 anys és la força política més important de la Comunitat Valenciana. Assumim aquest fet des de la humilitat, sabem que tenim molta responsabilitat. Moltes persones d’aquesta terra estan pendents del que fem nosaltres per a millorar la vida de les persones”.

PublicitatRovira  

A més, el socialista ha sigut contundent, “ens comprometem a defensar la llibertat, la igualtat, la fraternitat i la justícia social. Ho defensarem en tots àmbits, des de l’àmbit local fins a l’europeu”.

Per a finalitzar, Puig ha afegit que “som el partit que més aporta a la convivència municipal. Gràcies a l’esforç de Sandra demà continuarà a la ciutat de València un govern progressista”.

PublicitatJuega Limpio Orihuela