Ximo Puig: “Esta festa de la UPV ha de servir d’imatge del que passa si no complim el que ens diuen”

L'alta incidència registrada de moment i la possible propagació del contagi des d'una festa originada a un col·legi Major de la UPV podria convertir este brot de la UPV en un dels més grans de la Comunitat Valenciana.

El President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha confirmat que s’està continuant amb el cribratge inicial a les persones que van participar en la festa de la UPV i començant el rastreig per saber quantes més poden estar afectades. “De 200 proves crec que ja hi havien realitzades hi ha 81 afectades i a partir d’ahir s’està rastrejant tots els altres contactes que s’hi hagen produït. Ara cal buscar la traçabilitat”, ha afirmat este dilluns.

Puig ha declarat respecte al que suposa este brot que esta festa “ha de servir d’imatge del que passa si no complim el que ens diuen les autoritats sanitàries”. Per això també ha anunciat que este dimecres es farà una reunió “per coordinar-nos i donar la resposta convenient en cada moment”.

El President ha recordat que brots hi haurà sempre però que l’èxit està “a encapsular cada brot i tallar el focus emissor de contagis”.

CatalanSpanish