Ximo Puig: ‘2019 ha sigut un any rècord per a Ferrocarrils de la Generalitat amb 81 milions de viatgers’

Els serveis d'FGV funcionaran durant 2020 amb les mateixes tarifes dels últims anys.

PublicitatAVL

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha aconseguit xifres rècord durant l’any 2019 en haver aconseguit 81 milions de viatgers en MetroValencia i Tram d’Alacant, la qual cosa suposa tres milions més que en 2018.

Ximo Puig ha traslladat aquestes dades després de mantindre aquest diumenge una reunió de treball amb el gerent de Ferrocarrils de la GVAEmilio Bayarri, i el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España.

PublicitatRovira  

Així mateix, el president ha anunciat que en aquestes dates especials, el servei de transport públic augmenta especialment el dia 31 de desembre, amb servei ininterromput les 24h del dia.

Millores en les tarifes

Els serveis d’FGV funcionaran durant 2020 amb les mateixes tarifes dels últims anys, després de l’aprovació de la congelació de les tarifes per part del consell d’administració de l’entitat.

A més, amb l’objectiu d’afavorir l’ús del bitllet senzill, s’ha proposat eliminar l’obligació de validar-lo durant un determinat termini de temps, posterior a la compra, la qual cosa impedeix que puga caducar sense haver sigut utilitzat.

També s’ha presentat la proposta d’aplicar en qualsevol títol la reducció per família monoparental (20% les de caràcter general o 50% les de caràcter especial), que actualment només s’aplica en el títol TuiN.

Publicitat