Ximo Puig visita la Jornada d’Emergències i Seguretat Pública de la Generalitat

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat la importància d’assegurar un “esperit comú de resposta conjunta” davant les situacions d’emergències.

Puig ha assistit a la Jornada d’Emergències i Seguretat Pública de la Generalitat, on ha recorregut els llocs dels diferents cossos representats, als quals ha agraït el seu treball, tant en el cas de voluntaris com a professionals de les policies, de l’exèrcit o dels bombers.

Rovira  

“Un país segur és un país amb més possibilitats, en el qual les persones tenen més igualtat d’oportunitats davant una situació complicada”, ha manifestat el cap del Consell, que ha estés el seu agraïment a l’Ajuntament d’Alcoi per l'”acolliment i organització” de l’esdeveniment.

A més, el President ha posat en relleu la col·laboració de la ciutadania amb les diferents organitzacions i els seus professionals.

Puig ha mostrat la seua satisfacció per la participació en la jornada del 112, telèfon d’Emergències de la Generalitat, que ha qualificat d’un “instrument fonamental per donar resposta ràpida” i per “minimitzar al màxim” les situacions d’emergències.

PublicitatJuega Limpio Orihuela