00:03 - martes, 5 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Ximo Puig vol fer-se amb el discurs del valencianisme del PP

La marxa a la baixa del PSPV i el seu aterratge com a tercera força política des del 35% de votants en l’any 2007 fins als 21% en 2015 a més del trencament del bipartidisme, han fet que el PSPV comence una etapa de reflexió per tal de preparar-se, ja que no hi ha eleccions a la vista i el partit en l’àmbit nacional es troba sense líder. Aquest procés ha començat amb la convenció d’idees que celebrarà el PSPV en la Universitat Politècnica de València.

El document base té tres línies de treball: drets socials, economia i valencianisme. Ximo Puig vol deixar de ser l’home desconfiat davant el poder empresarial i obtenir d’aquesta manera el suport de les patronals, reformulant un nou procés de socialdemocràcia en el segle XXI. Ximo Puig fomentarà un nou “model que genere les millors condicions per tal que les empreses puguen invertir, facen créixer l’ocupació i millorar la qualitat salarial”. Amb açò vol eliminar l’argument que el PP “gestiona millor l’economia”.

El PSPV vol entrar també a parlar d’Educació i Sanitat, fer-se amb la bandera dels drets civils i socials. Però el més sorprenent és tractar de fer-se amb la bandera del valencianisme inclusiu. Vol reforçar amb aquesta idea la identitat territorial i per això ha titulat la convenció: “La via valenciana”.

Últimas noticias

Contenido relacionado