17:02 - martes, 27 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Ximo Segarra aconsegueix suport de la Diputació per a renovar les conduccions d’aigua potable

Acompanyat pels regidors d’Urbanisme i Ciutadania, l’Alcalde ha aprofitat la trobada per a demanar el suport de la institució provincial per a reconstruir la conducció obsoleta entre els nous dipòsits del municipi, aconseguint el compromís del President de finançar la meitat del cost de les obres.

Amb esta actuació i després de fer front Benaguasil a la construcció de dos nous dipòsits per a proveir d’aigua potable a la població, es posa de manifest el propòsit de l’equip de govern de continuar en la millora del subministrament d’aigua potable, un assumpte de primera necessitat perquè els veïns puguen tenir aigua de qualitat en les seues cases i eliminar riscos de corts de subministrament per avaries en la conducció.

Esta actuació se sumisca a la construcció dels dos nous dipòsits, així com a la planta de tractament de l’aigua que ha suposat que des de fa 3 anys l’aigua subministrada siga totalment potable, millorant-se les condicions d’un servei essencial per a la població.

Dos milions i mitjà de cost ha suposat en els últims anys la inversió en matèria d’aigua potable. Una quantitat considerable per a un municipi amb un pressupost de 7,2 milions d’euros anuals, el mateix que tenia l’Ajuntament fa 17 anys i que fruit de la constant preocupació i gestió ha sigut possible contenir durant els últims anys.

Últimas noticias

Contenido relacionado