11.6 C
Valencia

El 21% dels valencians estaria disposat a implantar-se un xip per a substituir l’smartphone

El 21% dels valencians estaria disposat a implantar-se un xip en el cos per a substituir l'smartphone i les seues funcions.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El 21% dels valencians estaria disposat a implantar-se un xip en el cos per a substituir l’smartphone i les seues funcions. En este sentit, l’emmagatzematge de dades (39%), disposar d’una càmera integrada (26%) i un reproductor de música (21%) són les funcionalitats preferides dels valencians per a instal·lar-les en el seu cos.

Així ho assenyala l’estudi ‘I després dels smartphone, què? Ciutadà Cyborg’, realitzat per l’asseguradora Línea Directa. D’acord a aquest informe, els principals desavantatges de tindre un xip serien, en opinió dels valencians, possibles problemes de salut per tindre un cos estrany en l’organisme (58%), que tercers tinguen accés a informació personal (53%), i no poder desconnectar digitalment (50%). Els avantatges, segons els valencians, serien estar sempre localitzable (34%) i no haver de portar dispositius físics damunt (29%).

Així mateix, el 12% dels valencians consultats no és partidari de perllongar indefinidament la vida a través de la tecnologia cyborg per considerar que seria “contrari a la naturalesa” i generaria grans desigualtats socials (55%), ja que només les persones amb més recursos podrien accedir a ella.

D’altra banda, el 39% dels valencians admet haver perdut capacitats des que té smartphone; el 64% no recorda més de quatre números de telèfon; i el 47% tindria moltes dificultats per a arribar a una nova destinació sense disposar de GPS.

- Publicitat -

Per comunitats autònomes, La Rioja (28%), Andalusia (26%) i Canàries (24%) són els territoris on els seus habitants estan més oberts a convertir-se en cyborgs. En el lloc contrari se situen Navarra (10%), Astúries (14%) i Aragó (16%), on la gran majoria dels ciutadans ho considerarien “una barbaritat”.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,626FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià