domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Un xiquet troba un cadàver en una finca de Sagunt

Un xiquet d’uns 12 anys de la localitat va entrar a mirar en una finca deshabitadaperquè va veure uns cristalls trencats. El menor que va entrar en la propietat situada en el carrer dels Horts va arribar fins al primer pis on va acabar descobrint ahir el cos sense vida d’un home de mitjana edat, la defunció de la qual investiga ara la Policia Nacional.

El menor va alertar a la responsable d’una tenda propera, en primer moment pensava que podia estar borratxo o adormit, ja que es trobava cap per amunt. Però en espentar-lo i veure que no responia van avisar a les autoritats.

La Policia Nacional es va personar al lloc de la troballa i van confirmar la seua mort, la policia encara no descarta que la mort siga fruit d’una caiguda o d’un homicidi. Que l’home estigués indocumentat dificulta les tasques d’identificació. La finca es troba deshabitada i sovint és lloc de refugi d’adolescents i indigents.

El succés va mobilitzar a la titular del Jutjat d’Instrucció número 4, en funcions de guàrdia, que va acudir a l’aixecament del cadàver.

Últimas noticias

Contenido relacionado