Troben una xiqueta de 5 anys caminant sola per l’autovia de Torrent: “Ma mare està malalta”

La xiqueta va ser rescatada per la Policia Local de Torrent quan caminava sola de nit per la vorera mentre la seua mare es trobava en estat d'embriaguesa i semiinconscient dins el cotxe.

(Foto d'arxiu)
PublicitatAVL

Una xiqueta de cinc anys ha estat rescatada per la Policia Local de Torrent quan caminava sola pel voral d’una autovia mentre la seua mare es trobava semiinconscient dins d’un cotxe. L’escena va tenir lloc el passat 25 de desembre i la ràpida actuació dels agents va permetre que no acabés en tragèdia.

La mare, en estat d’embriaguesa, va parar el cotxe al voral de l’autovia CV-366, segons publica Antena 3. Una altra conductora que passava per allà en eixe moment va alertar immediatament a la Policia Local, que immediatament es va desplaçar al lloc dels fets.

PublicitatRovira  

En arribar, els agents van veure a la petita caminant pel voral de l’autovia plorant. Un d’ells la va agafar en braços i la va introduir en la patrulla per posar-la fora de perill. L’altre policia es va dirigir al cotxe de la mare, que es trobava en estat d’embriaguesa i somnolència al seient de conductor.

“Ma mare està malalta”, va dir la nena als agents. La policia va demanar suport per a realitzar a la dona la prova d’alcoholèmia a la dona i retirar el cotxe amb rapidesa de la via. Més tard va ser detinguda per un delicte contra la seguretat viària després negar-se a fer el control.