Els xiquets trobats morts a Godella estaven sepultats de forma separada

Ha sigut la mare de tots dos xiquets la que, després d'hores d'interrogatori, ha dirigit als investigadors a la zona en la qual estaven sepultats els cossos

Tasques de cerca dels dos menors a Godella. EFE

Els dos menors trobats morts hui a Godella, un xiquet de tres anys i mig i una de tot just cinc mesos, estaven enterrats en fosses diferents, una dins de la parcel·la en la qual es trobava el seu habitatge, i un altre en l’exterior d’aquesta, segons han informat fonts de la investigació.

Ha sigut la mare de tots dos xiquets la que, després d’hores d’interrogatori, ha dirigit als investigadors a la zona en la qual estaven sepultats els cossos.

En la zona es troba el jutge que dirigeix la investigació, per a procedir a l’aixecament dels cadàvers i supervisar la recollida d’evidències d’aquest crim, l’autoria del qual encara no s’ha determinat.

Una vegada concloga el tràmit de l’aixecament dels cossos està prevista una compareixença davant els mitjans de comunicació del delegat del Govern en la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio.

Publicitat