Detingut un home per extorquir a un altre a Xirivella

Li reclamava el pagament de 6.000 euros per un suposat deute que hauria contret són el seu cap

lloguers

Agents de la Policia Nacional han detingut a Xirivella a un home, de 42 anys, d’origen romanés, com a presumpte autor d’un delicte d’extorsió, després d’intimidar a una persona perquè sufragara un suposat deute de 6.000 euros. Per por la víctima va arribar a pagar 1.000 euros.

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els agents que a una persona pel que sembla li estaven reclamant un suposat deute de 6.000 euros que hauria contret amb el seu anterior cap, per no retornar-li una quantitat de diners que li havia entregat per a la compra de material.

Rovira  

Pel que sembla dos homes s’havien presentat en el seu domicili per a reclamar-li la citada quantitat, i en un to amenaçador li van dir que pagaria si o si, per la qual cosa la víctima, per por, els va fer un pagament de 1.000 euros i els va dir que el mes següent els pagaria més.

El mateix dia en què els policies van tindre coneixement del fet, la Sala del 091, va requerir a una patrulla policial perquè es dirigira a un bar de Xirivella on pel que sembla hi havia un home, el qual portava diversos dies extorquint a una persona perquè realitzara un pagament de 6.000 euros per un suposat deute.

Immediatament, els agents van acudir al lloc i van localitzar a un sospitós en un vehicle al costat del bar, al qual van identificar com la persona que hauria estat extorquint a l’home pel suposat deute de 6.000 euros, per la qual cosa els agents el van detindre com a presumpte autor d’un delicte d’extorsió.

PublicitatJuega Limpio Orihuela