19.7 C
Valencia

Xirivella culmina en dos dies el repartiment de 30.000 mascaretes

Mig centenar de persones, entre funcionaris i polítics de tots els partits representats al consistori, han participat en l'operatiu.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament de Xirivella ha aconseguit repartir en dos dies prop de 30.000 màscares de manera personalitzada, bústia per bústia. L’acció ha sigut possible gràcies a la implicació de mig centenar de repartidors i ensobradores. S’ha utilitzat com a referència el cens poblacional, atés el nombre de persones empadronades en cada habitatge. A més, s’ha diferenciat la població infantil de 3 a 11 anys, que ha rebut una màscara de talla mitjana. Les màscares repartides estan homologades, són llavables i reutilitzables, i van envasades individualment amb unes senzilles instruccions d’ús.

Per a la preparació dels sobres s’ha habilitat el poliesportiu municipal, amb taules distants entre si per a garantir la seguretat dels participants en l’operatiu. El repartiment va començar el dilluns en els barris de la Llum, Alqueria Nova, Vicentica la Serrana i Havan Vella, i ha finalitzat a última hora del dimarts en els barris de Sant Ramón i Elcano. En l’operatiu han participat voluntàriament desenes de funcionaris i regidors de tots els partits polítics representats en el consistori. L’alcalde Michel Montaner ha agraït «el lliurament exemplar del funcionariat i la unitat d’acció de les forces polítiques». Per a incidències i reclamacions relacionades amb el repartiment, l’Ajuntament ha habilitat el correu participacio@xirivella.es

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,784FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Universitat Jaume I ha celebrat el solemne acte d’obertura del curs acadèmic 2020-2021

La rectora reivindica el valor de la ciència i aposta per la solidaritat en la inauguració del nou curs acadèmic

Cultura atorga el premi a la millor exposició a ‘Territorio y refugio’ de la galeria Luis Adelantado

El director del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, José Luis Pérez Pont ha entregat el premi

Conselleria informa dels acords en la Sectorial del Ministeri d’Educació i de Sanitat

Ahir es va reunir la sectorial i es van prendre nous acords que afecten el sistema educatiu. STEPV ha traslladat una sèrie d'incidències i propostes per a implementar urgentment

Aldaia i les muralles de València

Del 16 de setembre de 2020 al 10 de gener de 2021 al MUPA

Muro de Alcoy registra un altre brot de covid-19 per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 28 persones malaltes (siguen asimptomàtiques o no) i 2 han mort a causa de la malaltia.
- Advertisement -

: Valencià