jueves, 20 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El XIV Congrés Internacional del Tècnic Ceràmic s´’ha presentat hui a Castelló

L’Associació Espanyola de Tècnics Ceràmics (ATC) ha presentat oficialment, en l’Edifici Menador de Castelló, la desé quarta edició del seu Congrés Internacional del Tècnic Ceràmic que se celebrarà els dies 16 i 17 del pròxim mes de novembre i que es desenvoluparà sota el lema ‘El tècnic i la indústria 4.0’.

“Volem acostar a les empreses i als tècnics del clúster ceràmic castellonenc una visió que és la indústria 4.0 i que avantatges ofereix, en quin punt estem, que ens queda per fer i, per descomptat, desxifrar i definir el nou paper del tècnic ceràmic en tots aquests assumptes”, assegura el president de ATC, Juan José Montoro, qui puntualitza que en el sector ceràmic castellonenc “ja anem percebent un significatiu canvi en els perfils professionals dels tècnics que reclamen les empreses, i també en el seu desenvolupament laboral diari”.

En l’acte de presentació s’ha comptat amb la participació de Salvador Aguilella, diputat de Promoció Econòmica de la Diputació de Castelló; Xavier Ochando, primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Vila-real; Samuel Falomir, alcalde de l’Alcora; Mercedes Galí, alcaldessa d’Almassora; Joaquín Huguet, alcalde Onda; i Rafael Simó, tinent d’alcalde de l’àrea d’Ordenació del Territori, de l’Ajuntament de Castelló.

ATC vol que la seua pròxima cita congressual, que se celebrarà en el Planetari del Grau de Castelló i que espera reunir a més de 200 professionals.
Per a açò, el XIV Congrés Internacional del Tècnic Ceràmic estarà estructurat en tres blocs temàtics: el primer es desenvoluparà sota l’epígraf ‘Com impulsar l’R+D+i, en l’empresa global digitalitzada’. El segon apartat tractarà sobre la tecnologia digital i permetrà que les empreses tecnològiques expliquen el moment en el qual es troben i feia on volen anar, mentre que el tercer capítol tractarà sobre el tècnic amb el propòsit d’esbrinar quin és el seu paper en la nova empresa ceràmica 4.0 i els seus reptes futurs.

Últimas noticias

Contenido relacionado