9.8 C
Valencia

L’Ajuntament de Xixona contracta 15 persones amb dificultats d’inserció laboral o de col·lectius vulnerables

Els beneficiaris pertanyents al programa Ocupació-Formació Escoles d'Ocupació Et Formem tenen, a més, la possibilitat d'obtenir un certificat de professionalitat si superen el curs paral·lel al contracte de treball.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Ajuntament de Xixona ha contractat, d’una banda, a 10 treballadors que realitzaran tasques d’auxiliar administratiu alhora que reben formació corresponent a l’especialitat d’Operacions Auxiliars de Serveis Administratius i Generals, amb l’objectiu d’obtenir un certificat de professionalitat en aquesta àrea.

La iniciativa, que compta amb un pressupost total de 64.843,20 euros, ha estat possible gràcies al programa mixt Ocupació-Formació Escoles d’Ocupació Et Formem impulsat pel Servef i destinat a persones amb dificultats d’inserció laboral o pertanyents a col·lectius vulnerables. El curs es va iniciar el passat 29 de desembre a la Casa de Cultura i tindrà una durada de quatre mesos.

D’altra banda, el consistori ha contractat cinc persones més gràcies a les subvencions concedides pel SERVEF dins dels programes per al Foment de l’Ocupació de l’exercici 2017/2018 i que tenen com a finalitat promoure la generació d’ocupació a través de la contractació de persones aturades pertanyents a col·lectius vulnerables per a la realització d’obres o serveis d’interès general i social.

Una de les ajudes, inclosa en el programa de subvencions en l’àmbit de col·laboració amb les corporacions locals (EMCORP), ascendeix a 21.379,98 euros i ha servit per contractar dues persones més grans de 30 anys que, durant sis mesos, realitzaran treballs administratius, de conserge i de manteniment d’edificis públics.

- Publicitat -

Així mateix, una tercera subvenció concedida dins del programa de subvencions Iniciativa Social EMCORD, amb un import de 35.034,68 €, ha servit per incorporar a tres persones més desocupades de llarga durada, que realitzaran treballs de manteniment i conservació d’edificis i espais públics municipals també durant els propers sis mesos.

L’alcaldessa de Xixona, Isabel López, ha explicat que “l’objectiu de l’equip de govern és subscriure a les diverses iniciatives que s’impulsen des de la Generalitat per facilitar que tots els ciutadans tinguin oportunitats d’accedir al mercat laboral”. Per a això “des de l’Ajuntament intentem complir tots els requisits que marca el SERVEF per poder accedir als ajuts, com ara disposar d’instal·lacions homologades per impartir la formació”, ha assegurat l’alcaldessa.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,637FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià