Xixona manté la producció de torró davant la Covid-19 amb prop de tres mil tones per a Nadal

El grup agroalimentari de 1880, torrons El Lobo i Doña Jimena afronta la campanya nadalenca amb positivitat malgrat el coronavirus.

El grup agroalimentari Confectionary Hòlding, propietari de les marques 1880, Doña Jimena i El Lobo, manté una estabilitat en la producció de torró este Nadal amb prop de tres mil tones de dolços nadalencs i afronta la campanya amb alguna incertesa davant la COVID-19 i les mesures que es puguen adoptar en la gestió de la pandèmia.

El president de Confectionary Hòlding, José Manuel Sirvent, ha destacat la complexitat de l’actual conjuntura, ja que “no existeixen precedents per al que està esdevenint” i ha subratllat que “percebem una incertesa comuna en tot el sector torroner que dependrà parcialment de les mesures que establisca l’administració i els diferents organismes gestors de la COVID-19”.

Per a Sirvent, l’èxit de la campanya nadalenca “radicarà en el fet que la gent puga eixir al carrer a realitzar les seues compres com cada Nadal, així com del nivell del seu estat d’ànim, que és directament proporcional als límits que ens impose la COVID-19 i el possible llindar pròxim de control de la pandèmia”. “És clar que els ciutadans volem celebrar un Nadal amb la normalitat més gran possible, i els nostres productes són l’essència d’aqueix Nadal”. – ha agregat-

Així mateix, el president de Confectionary Hòlding ha demandat a les Administracions Públiques “el suport a les empreses del sector perquè puguem continuar desenvolupant la nostra activitat i produint torró, un producte que hui dia representa un dels baluards de la Dieta Mediterrània declarada Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la Unesco en 2010”.

Confectionary Hòlding anima al consum de dolços nadalencs mitjançant una campanya positiva i apel·lant a la responsabilitat individual i confia que els productes d’innovació adaptats a les demandes del consumidor continuen impulsant les seues vendes, així com les estratègies promogudes pel grup en els canals de distribució tradicional i en les principals plataformes de venda online.

Novetats per a la Campanya de Nadal

Confectionary Hòlding continua apostant per la innovació amb el llançament de noves referències, assortiments i formats diferencials en dolços artesans per a este Nadal. Entre les principals novetats, destaca l’ampliació de la seua línia artesana 1880 en format “rilsan” (una de les primeres tècniques de conservació del torró al buit) amb torró de gemma torrada amb taronja, torró de gemma torrada amb cirera i torró de massapà “Tutti Frutti” amb les antigues receptes de sempre i les primeres receptes de torró de fruites elaborat sense colorants artificials.

A més, potència l’alimentació saludable amb Polvorons d’ametla 1880 0% sucres afegits i amb el llançament del projecte El Lobo “All Natural”, una línia de torrons compromesa amb la sostenibilitat i la salut, elaborada amb ingredients més naturals i saludables com el sucre bru de canya integral i ous de gallines camperoles. Es tracta d’una nova línia amb la qual el grup agroalimentari dona suport al cultiu de cacau sostenible (certificació cacau UTZ) i és socialment responsable amb la cura al medi ambient mitjançant l’ús de cartó 100% reciclatge i reciclable en l’embalatge.

Entre altres novetats que anunciarà pròximament, Doña Jimena llança una línia de torrons de cacauet bla, dur, guirlache i xocolate amb cacauet fregit amb mel al costat de dos productes d’innovació i diferencials en el mercat com el torró de cacauet bla amb xocolate negre i torró de cacauet dur amb xocolate negre.

CatalàEspañol