Una dona mor després de xocar el seu cotxe contra un fanal a Castelló

Una dona de 46 anys ha mort després que el cotxe en el qual circulava s'haja eixit de la via i haja col·lisionat amb un fanal en una eixida de l'antiga N-340 en el terme municipal de Castelló.

lliga de clubs Iberdrola de gimnàstica artística femenina
PublicitatAVL

Una dona de 46 anys ha mort després que el cotxe en el qual circulava s’haja eixit de la via i haja col·lisionat amb un fanal en una eixida de l’antiga N-340 en el terme municipal de Castelló.

Segons han informat fonts del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU), l’avís del sinistre s’ha rebut a les 10 hores d’aquest matí.

PublicitatRovira  

En el mateix s’alertava de la col·lisió d’un vehicle contra un fanal després d’eixir-se de la via per la qual circulava, l’antiga carretera N-340 a l’altura de l’eixida de l’autopista AP-7, segons han informat fonts de la Policia Local.

Segons el CICU fins al lloc s’ha mobilitzat una unitat del Servei d’Ajuda Mèdica Urgent (SAMU), l’equip mèdic del qual ha realitzat maniobres de reanimació cardiopulmonar avançada a la dona però no hi ha hagut resposta, per la qual cosa ha mort allí mateix.