Zaplana no corre perill a la presó

Un nou informe mèdic defén l'estabilitat mèdica de l'exministre.

Un nou informe mèdic al qual ha sigut sotmés l’exministre Eduardo Zaplana conclou que el seu estat de salut no corre perill en el centre penitenciari de Picassent (València), on està ingressat a la presó preventiva des del passat mes de maig per la seua presumpta implicació en delictes de suborn, blanqueig de capitals, malversació i prevaricació.

Dos mèdics forenses han acudit al centre hospitalari La Fe de València, en el qual es tracta a Zaplana, per a analitzar els resultats de les proves que cada 15 dies se li realitzen a l’exministre i expresident de la Generalitat.

Rovira  

Este nou examen mèdic, la cambra que s’incorpora a la causa, va ser autoritzat per l’Audiència Provincial de València a petició de la defensa de Zaplana i afirma que la salut de Zaplana no corre perill en la presó de Picassent.

L’exministre pateix leucèmia des de 2015, any en què es va sotmetre a un trasplantament de medul·la, i la seua defensa argumenta que, mentre roman a la presó, corre el risc de patir una infecció greu amb risc vital.

PublicitatJuega Limpio Orihuela