La zona est de l’associació dels Pobles Més Bells d’Espanya es reuneixen a Cantavella

Els membres de la zona est de l’associació dels Pobles Més Bells d’Espanya, es van reunir ahir a Cantavella, per tal de posar en comú les diferents accions realitzades durant l’any. Així, Morella, al costat dels altres pobles de la Comunitat Valenciana i els de les comunitats d’Aragó, Navarra, La Rioja i les Illes Balears han participat d’aquesta assemblea. D’aquesta manera, l’assemblea serveix per a valorar l’any i plantejar noves idees per a impulsar el turisme dels municipis membres. L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i el regidor de Turisme, Jorge García, han acudit a Cantavella per a representar a la ciutat en aquesta assemblea.
“Els Pobles més Bells d’Espanya, es caracteritza per unir esforços amb l’objectiu de promocionar el turisme dels nostres municipis” ha destacat l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés. D’aquesta manera, ha recordat que “a través d’aquesta associació valorem el patrimoni i activitats de les localitats per tal d’impulsar el turisme com a motor econòmic i frenar el despoblament que sofreixen els pobles menuts”.
L’assemblea dels municipis de la zona est dels Pobles Més Bells d’Espanya ha servit per a, també, fer pública la iniciativa de realitzar unes jornades al Senat el dia 16 de novembre. Morella, junt amb més pobles de l’associació, participa en aquesta iniciativa al Senat i formarà part de la mesa organitzada, ja que l’acció pretén donar a conéixer un dels majors problemes que sofreixen els pobles, com és el despoblament i les seues causes. A més, a final d’any està previst realitzar l’assemblea nacional de l’associació per a i realitzar un exercici similar amb les localitats de tot l’estat.

CatalàEspañol