viernes, 29 marzo 2024

El Valencia CF té les ocasions, però només aconsegueix empatar davant el Celta (1-1)

El Valencia CF només va poder sumar un empat davant el Celta (1-1), el quart consecutiu en LaLiga, en un partit en el qual l'equip blanquinegre va disfrutar de moltes ocasions per marcar però en el qual no va tindre la fortuna d'encertar-les.

El Valencia CF només va poder sumar un empat davant el Celta (1-1), el quart consecutiu en LaLiga, en un partit en el qual l’equip blanquinegre va disfrutar de moltes ocasions per marcar però en el qual no va tindre la fortuna d’encertar-les. Tot el contrari que el seu rival que, sense fer gens en atac, va tornar a Vigo amb un punt inesperat després d’un duel intens, molt competit i en el qual els locals van merèixer un millor resultat.

Marcelino García Toral, conscient de la marató de partits que ha d’afrontar el seu equip amb molt pocs dies de descans, va tornar a fer rotacions en l’onze inicial. Van entrar Garay, la gran novetat de la nit després de recuperar-se del seu problema físic, i Murillo en l’eix de la defensa, Coquelin era titular al centre del camp al costat de Carlos Soler i Rodrigo va recuperar el seu paper protagonista en atac.

Però el futbol és molt ingrat de vegades i el Celta, sense fer res en la segona meitat, va empatar amb un gol de Iago Aspas al que res va poder fer Neto. Increïble, però cert. El Valencia CF havia posat tot per guanyar i, no obstant això, era penalitzat a la primera. Al final, un nou empat per a un conjunt de Mestalla que va tindre les ocasions, però al que li va faltar rematar-les.