25.1 C
Valencia

Festes aclareix el tema de la prohibició de la participació de menors al Pregó

El desconcert creat per les normes remeses enguany als participants, en especial entre els col·lectius més afectats, com grups de ball, obliga a matisar-les.

- Publicitat -AVL

El desconcert creat entre molt col·lectius festers enfront de la publicació de les normes de participació en el Pregó, pel que fa al tema de menors ha obligat l’ajuntament a difondre un aclariment sobre el tema on s’indica que “Els menors de 16 a 18 anys podran participar si són autoritzats per pare/mares o tutors legals”.

La nota de rectificació s’adjunta de l’autorització que ja s’enviara a principis de desembre i que moltes agrupacions afectades, com ara la majoria d’escoles de dansa, ja feren arribar en el seu moment. Este comunicat tracta així de donar per tancat una part de la polèmica que la difusió d’estes normes ha generat en alguns dels seus aspectes. Aspectes que d’altra banda, membres vinculats al món fester han recordat que “sempre han sigut així però que pot ser en veure-les escrites s’han fet més evidents”.

I és que de fet, encara que temes com la prohibició del consum de tabac o begudes alcohòliques forma des de fa molt de temps part d’eixes normes ‘fins ara no escrites’, sí que és cert que no sempre s’han complit per part de tots els participants. Ara, de moment, el tema dels joves balladores i balladors o músics, d’entre 16 i 18 anys queda aclarit. Faltarà saber si d’ací al dia 14 encara toca fer més explicacions o aclariments respecte de la normativa de la Cabalgada del pregó de la Magdalena del 75 aniversari referent a altres aspectes que també han generat polèmica.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,614FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.

Xàtiva suma 8 casos més de coronavirus en un brot per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 127 persones contagiades i 5 han mort a consequència de la covid-19.

Detectat un nou brot de coronavirus a Albaida

Segons esta web, actualitzada el passat 17 de setembre, Albaida tenia 3 persones que havien donat positiu a les proves de PCR els últims 14 dies.

El coronavirus repunta en Alzira amb 3 brots i 17 casos en un dia

Alzira suma els 17 casos de coronavirus de hui als 40 que tenia fins ahir.

La Vall d’Uixó promociona el comerç local amb una subvenció

Aquesta subvenció reconeix el treball realitzat en l'àmbit de la promoció comercial i l'organització de fires
- Advertisement -

: Valencià