Alberto Asarta (Vox): “Fa 46 anys que estic servint a Espanya i continuaré fent-ho”

Vox aconsegueix un dels 5 escons al Congrés de la província de Castelló, deixant fòra Ciudadanos, i serà un militar jubilat qui assumirà l'acta de Diputat per la formació d'ultradreta.

Publicitat

Vox aconsegueix un diputat dels cinc que li pertoquen a la demarcació de Castelló. Amb un total de 54.700 vots, és a dir un 18,64%, la formació d’ultra dreta s’ha fet amb un representant a Madrid.

Així, Alberto Teófilo Asarta, militar jubilat, reconegut al món castrense, prendrà l’acta de diputat en el Congrés junt amb els 2 membres del PSOE, Susana RosGermán Renau, el representant del PP, Óscar Clavell i la representant de Podemos-EUPV, Marisa Saavedra.

PublicitatRovira  

Asarta, epunta que està “molt satisfet amb els resultats”, ja que “hem pujat més de 20.000 vots respecte  als últims comicis” i més encara per haver-hi aconseguit representació, però assegura que “el que és important és saber que tens a tota eixa gent darrere”, ha explicat el general i nou diputat al Congrés a la seu de l’hotel Mindoro on s’han reunit els militants i simpatitzants.

A més, cal recordar que amb l’arribada de Vox se produeix també l’eixida del joc de Ciudadanos que amb una pèrdua de més de 30.500 vots, que fa que del 16,2% dels vots, i una diputada passara al 6,9% i per tant, a la pèrdua de la seua representant.

PublicitatJuega Limpio Orihuela