Miguel Barrachina: “La província de Castelló és la candidata a totes les retallades”

El president del PP a Castelló acusa l'esquerra de retallar en infraestructures, educació, sanitat i ocupació i que estiguen "frenant a la província".

El president del PPCSMiguel Barrachina, afirma que la província de Castelló “és la candidata a totes les retallades del govern d’Espanya”. Així ho ha plantejat este dilluns en el desdejuni nadalenc amb els mitjans de comunicació on ha afirmat que a l’aspecte polític “ens trobem en una etapa de retallades incessants”.

Barrachina ha començat criticant la mesura que, finalment no es va prendre, i que feia referència al canvi de base de l’helicòpter de Salvament Marítim de la Comunitat a les Balears i a l’ample de via en el trajecte Castelló-Barcelona que tampoc es portarà a terme. En el repàs als temes pendents, ha reiterat la qüestió de les incidències i retards a la xarxa ferroviària de rodalia i també s’ha referit a la sanitat i a les llistes d’espera.

Al seu repàs, pel que fa a aquells plantejaments que en la seua opinió han permés els socialistes, també s’ha referit a la situació política aprofitant per a recordar que els resultats electorals van donar als populars “64 alcaldes, és a dir, onze més que als socialistes”. Amb tot, tampoc el govern del botànic s’ha escapat de les crítiques de Barrachina i ha fet menció als casos vinculats a les empreses del germà de Ximo Puig o inclús a les acusacions de l’exhome de la vicepresidenta Mònica Oltra.

De fet, Barrachina ha declarat que la Generalitat “està en el seu pitjor moment” amb la imputació del clan de Ximo Puig per donar ajudes fraudulentes als seus germans, la crisi per la gestió de Mónica Oltra per haver mantingut en contacte a un abusador de menors en un centre de menors amb els mateixos xiquets . “Un escàndol que hauria de fer que Mónica Oltra marxara no pel que ha fet la seua exhome, sinó per no haver protegit a una menor que estava sota la tutela de la Generalitat”, ha demanat Barachina.

“El que volem és que en lloc de dedicar-se a protegir-se a ells mateixos que ens protegisquen a tots, a la sanitat i l’educació de la província”, ha advertit el president qui ha fet al·lusió a l’increment de les llistes d’espera sanitàries i el desmantellament de la sanitat pública de Castelló que era una de les millors del món, que continua gaudint dels millors professionals del món i que estan arruïnant des del Govern del PSOE i Compromís.

CatalanSpanish