Begoña Carrasco: “Veiem improbable l’escenari d’una moció de censura”

La portaveu del PP a l'ajuntament de Castelló destaca la "gravetat" de deixar en l'aire els pressupostos "per la crisi de govern" interna dels partits de l'Acord De Fadrell.

La portaveu popular a l’ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco ha valorat este dilluns les possibles conseqüències que la crisi del govern de l’Acord de Fadrell, posant l’èmfasi en la “gravetat” que suposa pels ciutadans la paralització de “les conversacions referents als pressupostos”.

De fet, després que este divendres el portaveu de l’equip de govern, Rafa Simó, anunciara que, de moment, queden suspeses les converses, l’escenari que es planteja podria arribar fins al mes de març o abril, com cal recordar, ja ha passat en altres ocasions. “Si es negocien al gener, i han de passar pel Ple i després hi ha 20 dies, això voldria dir que almenys fins març no hi haurà pressupostos”, ha comentat Carrasco.

Però amb tot, i tenint en conter que esta és només una de les conseqüències possibles, el ‘fantasma’ d’una possible moció de censura, és una possibilitat però que els Populars veuen “improbable”. De fet, com ha reconegut Carrasco, hi ha moltes possibilitats en cas que es donara una ruptura entre Compromís i els seus socis de govern, encara que s’ha mostrat prudent a l’hora de fer valoracions argumentant que molts escenaris serien possibles.

LA REGIDORIA DE FESTES

Inclús pel que fa al tema Festes, Carrasco ha declinat valorar, ja que com ha comentat el seu company de partit, Vicent Sales, ells no tenen constància “ni d’uns ni d’altres” de què el ‘suposat’ oferiment de la regidoria de festes a Compromís, s’hi haja produït. És més, Sales ha explicat que ha preguntat en comissió si això era cert i no ha obtingut resposta. Al respecte, Carrasco ha aprofitat per a agrair de nou “la valentia” del vot de Compromís, en enfrontar-se amb els seus socis i ha criticat la falta de resposta a moltes de les peticions que realitza el PP des de l’oposició. “Governen a cop de titular, perquè nosaltres tot no tenim constància de moltes de les coses i ens enterem per la premsa”, ha afirmat.

De tota manera, sí que s’ha referit al fet que “tindre 5 regidors de festes parla de la caòtica gestió política portada a terme a la nostra ciutat”. I ha afegit, en referència a Maria España: Nosaltres tenim regidors qualificats en gestió!”.

CatalanSpanish