4.8 C
Valencia

L’Ajuntament de Gandia convoca una borsa de treball de psicòleg

L'Ajuntament de Gandia ha convocat una borsa de treball de psicòleg. Hi ha 20 dies naturals per a inscriure's i el termini finalitza el 22 de gener.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -
L’Ajuntament de Gandia ha convocat una borsa de treball de psicòleg. Hi ha 20 dies naturals per a inscriure’s i el termini finalitza el 22 de gener.
Les bases i la convocatòria per a la constitució de la borsa esmentada han estat aprovades per Decret número 2018-8067 Regidor de Govern Delegat de L’àrea d’Administració, Modernització i Govern Obert, de data 14 de desembre de 2018 i es publiquen a la pàgina web municipal i tauló d’anuncis.
Les sol·licituds s’han de presentar al Registre d’Entrada de l’Ajuntament de Gandia, o en la forma que preveu l’article 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, en el termini de 20 dies naturals, comptats des de l’endemà de la publicació d’aquest anunci en el Butlletí Oficial de la Província de València, tauler d’Anuncis de l’Ajuntament i en la web municipal: www.gandia.org
S’ha d’acompanyar a la instància, el resguard acreditatiu de l’ingrés dels drets d’examen, per import de 25 euros. El pagament s’ha de fer efectiu mitjançant el compliment del model oficial d’autoliquidació que es troba a la pàgina web de l’Ajuntament i l’ingrés a qualsevol de les entitats col·laboradores de la recaptació municipal.
L’Ajuntament de Gandia ha facilitat aquest enllaç per a obtindre les bases de la borsa: http://www.gandia.es/aytg/Web_php/index.php?contenido=formInt&idForm=21&id=312

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt Xixona

Segueix-nos

13,332FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Ayora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Comunitat Valenciana registra 1419 positius i 29 morts per coronavirus

Per províncies: 126 a Castelló, 398 a Alacant i 895 a València

Cullera presenta el seu pressupost més social per a fer front a la pandèmia

L’equip de govern traurà endavant uns comptes on aposta decididament pel benestar de les persones, congela novament els impostos i torna a reduir el deute

Torrent presenta una proposta de pressupostos per a 2021 amb la major despesa d’inversió en polítiques socials

El consistori augmentarà en més de 327.000 € el pressupost destinat a programes de Família, Serveis Socials i Foment de l'Ocupació.

Alfafar forma als seus comerciants a Administració Electrònica

L'ADL ha completat el curs "La signatura digital" dirigit a comerciants del municipi.

Nadal en valencià a Sagunt

L’Ajuntament edita 9.000 cartes als Reis d’Orient que es distribuiran en els col·legis de primària
- Advertisement -

: Valencià