L’Ajuntament reconeix els èxits dels clubs d’Handbol de Sagunt

Quico Fernández: "L'handbol de la nostra ciutat és l'esport més destacat i ens està donant molt bons resultats".

L’Ajuntament de Sagunt va homenatjar este dijous les futures estreles de l’handbol de Sagunt, que van aconseguir grans èxits, huit medalles en total, en els recents Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques d’Handbol, disputats a Valladolid. En l’acte, l’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, i el regidor d’Esports, Miguel Chover, van traslladar als jugadors l’orgull que sent la ciutat pels resultats obtinguts pels i per les esportistes.

Esta representació local va estar conformada pels tècnics Miguel Ángel Alegría, Chovi, Iñaki López i Adrián Ribes, així com els jugadors Javier Olivares, Héctor Molina, David López Ortego, Sara del Río, Lucía Chumillas, Natzaret Castro, Víctor Gómez, Alejandro Pereyra, Adrián Cuesta i Denis González, integrants tots tant del Fertiberia BM Puerto Sagunto com del BM Morvedre

Quico Fernández ha afirmat que els èxits obtinguts pel Fertiberia BM Puerto Sagunto el BM Morvedre demostren que “l’handbol de la nostra ciutat és l’esport més destacat i ens està donant molt bons resultats”.

“L’esport és part de la nostra identitat”, ha afegit l’alcalde que ha destacat el protagonisme que té l’handbol a Sagunt, “treballem mà a mà amb els clubs i la federació”. L’esport, segons l’alcalde, és “un complement molt important perquè la nostra ciutat siga viva, dinàmica i mire amb optimisme al present i al futur”.

Per la seua banda, Miguel Chover, ha destacat que “ha sigut un vertader honor rebre estos jóvens que han fet un gran campionat de seleccions autonòmiques en el campionat d’Espanya celebrat a Valladolid. Això ve a confirmar que l’handbol és a la nostra ciutat l’esport rei i que el futur està garantit amb tots estos campions i campiones que ens han representat tan dignament i que ha portat el nom de la nostra ciutat tan alt”.

Publicitat