sábado, 20 abril 2024

El Valencia CF acomplix el tràmit de la Copa i torna a guanyar al CD Ebro (1-0)

Un gol de Batshuayi certifica l'eliminatòria.

El Valencia CF va complir este dimarts el tràmit de la torna de setzens de la Copa del Rei en tornar a guanyar al CD Ebro per 1-0 a Mestalla, en un partit dominat de principi a fi pels blanquinegres i en el qual un gol de Batshuayi, al caure l’hora de joc va certificar encara més la classificació de l’equip de Mestalla als vuitens de final del torneig del KO.

Marcelino va donar entrada a jugadors amb pocs minuts en la temporada com Jaume, LatoVezo i Ferran i va tornar a confiar en el Jove Kang In, i fins i tot va apostar en l’onze per un debutant en el primer equip com l’internacional sub-21 serbi Uros Racic. El seu objectiu no era un altre que donar minuts a tots els futbolistes perquè se senten protagonistes i premiar també als del filial amb minuts de màxim nivell.

El Valencia CF va ser el dominador total de la primera meitat davant un CD Ebro pendent exclusivament de defensar i, en ocasions, fins als deu futbolistes de camp es col·locaven en amb prou faenes quinze, vint metres davant del seu porter. Sense espais era difícil trobar buits malgrat els intents locals d’obrir al màxim les bandes amb Kang In i Ferran Torres.

Nota positiva va ser la tornada de Cheryshev després de diverses setmanes lesionat i, en la seua primera intervenció, va crear perill amb un centre que no va trobar rematador. Mentre, Jaume, com sempre, va demostrar de nou la seua gran agilitat amb unes mans espectaculars quan el rival ja cantava el gol. En els compassos finals Marcelino també va premiar al canterà Álex Blanco, qui ja va jugar en l’anada a Saragossa. Va poder arribar el segon gol en accions de Batshuayi i Ferran Torres. Tot estava ja liquidat i el Valencia CF estarà en la pròxima ronda de huitens de la Copa del Rei.