La fira de l’estoc de Vila-real supera les vendes d’altres edicions

L'increment de l'oferta de molts comerços i els descomptes van propiciar que els participants s'animaren a comprar més.

Vila-real ha celebrat este diumenge una fira de l’estoc on la gran oferta que han oferit els comerços locals de la ciutat ha aconseguit uns resultats de vendes més que positius. La presidenta de la Unió de Comerç de Vila-real (UCOVI), Carmen Gil, explica a Actualitat Valenciana que, en general “els comerciants estan satisfets perquè van arribar a xifres iguals o millors que en altres convocatòries”.

Carmen també comenta que la gran varietat del gènere que s’havia quedat enguany “va ajudar també molt a què la gent pogués triar i comprar”. A més, les mesures de seguretat que es van prendre en qüestió de temes d’aforament o atenció personalitzada “d’un en un als clients”, van fer que tot i semblar que podia haver-hi menys gent, “però la participació va estar prou bé, ja que molta gent repeteix perquè sap que val la pena anar”, comenta la presidenta d’Ucovi.

Pel que fa al perfil dels compradors, Carmen reconeix que pot ser “vam trobar a faltar més gent major que altres anys venia al matí a passejar, però en general la fira va estar bé i de fet inclús es va allargar un poc més de set i mitja i vam posar les tanques més tard perquè encara hi havia clients”. En resum, una resposta positiva per a la nova normalitat d’una fira que torna a posar en evidència el valor i el motor econòmic que implica el teixit del comerç local de Vila-real.CatalanSpanish