La Gran Gala Inaugural de l’Almussafes Màgic conjumina il·lusió, espectacle i presència femenina

La nova edició de la Trobada Internacional de Mags compta amb 400 il·lusionistes acreditats

Almussafes Màgic porta 27 anys portant la il·lusió a tots els racons de la localitat. Ahir es va inaugurar la nova edició de la Trobada Internacional de Mags, que enguany compta amb 400 il·lusionistes acreditats i, per a això, es va celebrar la Gran Gala Inaugural, que va tindre un passe a les 20h i un altre a les 22:30h i que va destacar per la seua àmplia presència femenina.

Lliurament de premis

Abans de donar començament a l’espectacle, Davinia Calatayud, regidora de Cultura, va ser l’encarregada d’entregar diversos guardons. En primer lloc, Jarry Marquerie i Sofía van rebre el premi de Mags d’Honor d’esta trobada després de portar 25 anys participant en el festival d’Almussafes.

Després, va entregar els premis del Concurs de Màgia General, que va comptar amb un prestigiós jurat presidit per Manolo Casares i integrat també per Anthony Blake, Jorge Blass, G Alexander i Raúl Alegría. El guanyador, que va rebre 3.000€, va ser el francés Adrien Quillien; el segon premi va ser per a l’espanyol Magic Samk i el tercer premi va ser per a l’alemany Jürgen.

Gala de dones

La maga portuguesa Francisca Marques va ser l’encarregada de guiar i presentar l’espectacle inaugural. Per a començar, va realitzar un joc de màgia amb cartes i seguidament va donar pas a l’espanyola Estefanía Galera, que va delectar al públic amb un joc basat en l’amor.

Després d’ella, va arribar el torn de Solange Kardinaly, que va ser la guanyadora del Concurs de Màgia General d’Almussafes l’any passat. Esta maga portuguesa va realitzar un espectacle de màgia que consistia a canviar-se de vestits i que va deixar al públic fascinat.

La canària Jessica Guloomal va realitzar un joc de màgia que va acabar amb un brindis per la vida i per la màgia. “Vull continuar creant il·lusió en els altres a través del que faig”, va explicar. Finalment, va arribar el torn de Lola Mento, que va aportar el toc humorístic i divertit a la gala, que va acabar amb la gran actuació de Silvana.

CatalanSpanish