23.2 C
Valencia

Habitatge facilita un pis pont a la família afectada pel desnonament de Castelló del fons voltor

Serveis Socials va faciltar primer una habitació provisional i ara Habitatge els traslladarà a un dels pisos d'emergència que es troba alliberat per a situacions excepcionals per desallotjaments o per vulnerabilitat socioeconòmica

- Publicitat -AVL

La Regidoria d’Habitatge de l’Ajuntament de Castelló facilitarà un pis pont del parc municipal a la família afectada pel desnonament del carrer Riu Nervión per part d’un fons voltor. La mare afectada i el seu fill menor accedeixen a un dels habitatges municipals que disposa la Regidoria per a situacions d’urgència, entre altres, per aquelles persones que han patit un desnonament i es troben en una situació de vulnerabilitat econòmica.

La regidora d’Habitatge, María Jesús Garrido, destaca que des del dia del desnonament el departament d’Habitatge, la Regidoria de Serveis Socials i la Conselleria d’Habitatge han treballat de la mà per a aconseguir un recurs residencial a la mare i el seu fill. Serveis Socials va faciltar primer una habitació provisional i ara Habitatge els traslladarà a un dels pisos d’emergència que es troba alliberat per a situacions excepcionals per desallotjaments o per vulnerabilitat socioeconòmica. La regidora afirma que romandrà de manera transitòria fins al mes de setembre, quan es preveu que la Generalitat li facilite un lloguer públic.

La regidora espera que la nova legislació en matèria d’habitatge que promouen el Govern i el Consell frenen “les pràctiques abusives dels fons voltor”. Lamenta que els fons voltor “realitzen pràctiques” d’assetjament als inquilins per a rescindir els seus contractes i aconseguir un increment del preu del lloguer. Denúncia que aquesta actuació afecta a barris de Castelló com el Raval Universitari i Sensal i recorda que el Ple Municipal va aprovar recentment una declaració de reprovació contra els fons voltor i va reforçar la posició de l’equip de govern per a mitjançar en processos entre inquilins i estes societats d’inversió.

Garrido, així mateix, convida a la ciutadania a conéixer les ajudes existents del Reial decret del Govern en lloguer d’habitatge per la covid-19, sol·licitant cita prèvia (castello.es/citaprevia) en l’Oficina Municipal d’Habitatge, amb servei presencial al Palau de la Festa.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,773FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Borriana redistribuirà les seues àrees de competència delegades per l’Alcaldia

Després de la dimissió del regidor socialista Javier Gual "per motius personals" i la pròxima incorporació d'Ester Meneu en l'equip municipal de govern.

Detectats brots de coronavirus a Castelló, Orpesa, Onda i Benicarló

La província de Castelló ha registrat en 24 hores un total d'11 brots.

Sanitat prorroga durant 21 dies més les mesures restrictives per a la Comunitat Valenciana des de dilluns que ve

La Comunitat Valenciana registra 707 nous casos de coronavirus i 688 altes a pacients

L’AVL reivindica la figura literària de Carmelina Sánchez-Cutillas

Dona rebel, apassionada, lluitadora, forta, a més d’escriptora excepcional de les lletres valencianes del segle XX han sigut alguns dels molts qualificatius pronunciats en la Jornada Feminari en homenatge a Carmelina Sánchez-Cutillas, Escriptora de l’Any 2020, organitzada per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

La Generalitat convoca oposicions per a formar part de l’escala d’orientadors de Labora

Amb aquestes proves Labora pretén oferir estabilitat a un servei fonamental per a la ciutadania
- Advertisement -

: Valencià